Koulu-/päiväkotisiivooja, Tampere
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022
Asiakkaamme Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupunkien ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka vastaa Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä sekä TAYS Keskussairaalan ja Pitkäniemen ateriapalveluista. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 12 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä reilun 700 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on n. 64 milj. euroa.

Etsimme nyt kyseiselle asiakkaallemme

KOULU-/PÄIVÄKOTISIIVOOJIA

monipuolisiin siivouskohteisiin.

Työtehtäviin kuuluvat asiakastilojen ylläpitosiivous ja jaksottaisia perussiivoustöitä. Siivooja työskentelee pääosin kouluissa sekä päiväkodeissa. Ajoittain töitä voi olla myös asiakkaamme ravintokeskuksissa. Tällöin työnkuvaan kuuluu myös keittiösiivousta. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Kyseessä on keikkaluontoinen työ. Voit tehdä töitä osa-aikaisesti tai ajoittain halutessasi myös kokoaikaisesti. Työvuorojen pituudet vaihtelevat toimipisteissä 4-8 tunnin välillä ja työvuorot painottuvat arkipäiviin klo 7-18 välille. Poikkeuksena ravintokeskukset, joissa vuoroja voi olla myös viikonloppuisin sekä iltaisin. Työn keikkaluonteisuudesta huolimatta työtä voi olla tarjolla yhtäjaksoisesti pidempiäkin ajanjaksoja.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Työsuhde solmitaan Valtti Henkilöstöratkaisuiden ja työntekijän välillä. Palkkaus työssä Avaintes:n mukainen, vähintään 11,16e/h.


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista työtehtävistä
Suomen kielen taitoa ohjeistusten ymmärtämiseksi
Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Vastuuta ja haasteita osaamisesi mukaan
Arvokasta työkokemusta
Monipuolisia työtehtäviä


Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Paikkoja täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilta Alisa Hietikko p. 050 555 0663 / alisa@valttiratkaisut.fi


Lisätietoja

Alisa Hietikko
HR-Koordinaattori
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere
050 555 0663 || vaihde 010 320 3920
alisa@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot