(Poistunut julkaisusta)

Koulu- ja päiväkotisiivooja iltavuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA koulu- ja päiväkotikohteeseen Korpilahdelle Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Työaika on 6,5 tuntia päivässä ja sijoittuu arkipäiville klo 13-21 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vähintän yhden vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen kielen taitoa sekä B-ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työn sekä mahdollisuuden tehtdä työtä, jossa pääset näkemään tekemäsi työn merkityksen joka päivä. Luotamme ammattilaisillamme ja annamme vastuuta ratkaista eteen tulevia ongelmia omassa työssä. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.1.2020 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -