(Poistunut julkaisusta)

KOULU- JA OPISKEUTERVEYDENHUOLLON ESIMIES
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden sotea Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymään.

KOULU- JA OPISKEUTERVEYDENHUOLLON ESIMIES

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto kuuluu Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen tulosalueelle ja on osa Perhekeskuspalvelujen tulosyksikköä. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esimies vastaa oman alueensa johtamisesta, toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä sekä henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä. Nyt haettavana olevan esimiehen vastuulla on Hyvinkään ja Nurmijärven alueen koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla sekä alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559.

Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä tehtävästä sekä tavoitteellista, kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä voidaan päättää enintään kuuden (6) kuukauden koeajasta. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran aloitus 1.2. tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 14.1.2019 klo 16. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Lisätiedot:

Perhekeskuspalvelujen päällikkö Minna Kairesalo, p. 040 315 2343, minna.kairesalo@jarvenpaa.fi

Koordinoiva esimies Jarna Elomaa, p. 0400 448 427, jarna.elomaa@hyvinkaa.fi