(Poistunut julkaisusta)

Kotiturva-asiantuntija
Vanhustyön keskusliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme määräaikaista ikäihmisten kodin turvallisuuden asiantuntijaa.

Vanhustyön keskusliitto on maan laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö. Toimintamme kautta tavoitamme maanlaajuisesti satoja tuhansia ikääntyneitä ihmisiä. Meillä pääset tekemään vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä ikääntymiseen liittyvien asioiden parissa innostavassa ammattilaisten työyhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Kotiturva-asiantuntijan tehtävänä on ajankohtaisen tiedon keruu kotiturvallisuudesta, tiedotusmateriaalin tuottaminen sekä korjausneuvojien ja muiden ikääntyneiden parissa toimivien tahojen kotiturvallisuuden aiheisiin perehdyttäminen.

Tarjoamme ajanmukaiset työvälineet, toimipisteen Malmilla, mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintakentän sekä työskentelyä kannustavan ja tukevan tiimin. Toiminta-alueenasi on koko Suomi.

Jos olet esiintymistaitoinen, tulet hyvin toimeen ikäihmisten kanssa, tietotekniset taidot ovat hallussasi ja olet valmis matkustamaan, voit olla etsimämme henkilö. Odotamme sinulta soveltuvaa työkokemusta  ja vähintään ammattikorkeakoulututkintoa.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2020 loppuun. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Oletko se sinä?

Laita hakemuksesi, CV, keskeiset tutkintotodistuksesi, palkkatoiveesi ja mahdolliset dokumentit työurasi viimeaikaisista saavutuksista suositustietoineen sähköpostiin jukka.laakso@vtkl.fi sunnuntaihin 31.1. klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 24.1.klo 9.00-15.00 Jukka Laakso, puh. 040 5023807