(Poistunut julkaisusta)

Kotisuunnittelija Eurokankaalle
Eurokangas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Rakastatko asiakaspalvelua? Seuraatko sisustussuunnittelun trendejä? Pursuatko uusia ideoita? Sytytkö myynnin haasteista? Hyppää mukaan kaltaistesi joukkoon Eurokankaalle!

Haemme Espoon Iso Omenan Eurokankaan myymälään vakituiseen työsuhteeseen myyntihenkistä kotisuunnittelijaa. Työssä olet tiiviisti tekemisissä asiakkaiden kanssa: tarjoat rohkeasti ratkaisuja ja ideoit vaihtoehtoja asiakkaan tarpeiden pohjalta. Työpäiväsi sisältää myymälätyöskentelyä, tuotteiden ja palveluiden aktiivista myyntiä, itsenäistä liikkumista asiakkaan kotiin sekä asiakkaan kotona tapahtuvaa suunnittelua ja konsultointia. Nautit myynnistä, inspiroidut erilaisista materiaaleista ja tiedät, mitä maailmalla tapahtuu kankaiden, sisustuksen ja verhoilun parissa.

Tehtävässä vaaditaan aiempaa kokemusta kankaista ja ompelusta. Sisustussuunnittelijan tai verhoilijan koulutus auttaa sinua ymmärtämään materiaalien käyttäytymistä ja soveltuvuutta erilaisissa tiloissa. Pystyt liikkumaan autolla pääkaupunkiseudulla ja osaat luontevasti toimia asiakkaan kotona. Oma auto on etu, mutta ei välttämättömyys.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy Baronalle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus kaupan TES. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.