Kotisiivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta? Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme nyt KOTISIIVOOJIA asiakkaallemme Järvenpään, Tuusulan ja Hyvinkään alueelle.

Kotisiivoojana voit tehdä töitä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Työtehtävät tapahtuvat kotitalouksissa Järvenpään, Tuusulan ja Hyvinkään alueella. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville kello 8-17 välille. Kauttamme sinulla saattaa myös olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen ja edetä puhtaanapitoalalla uusiin tehtäviin.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Tässä työssä kohteet vaihtelevat, joten sinulta tulisi löytyä ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi. Työssä menestyäksesi sinun tulisi myös puhua suomea. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä on toki plussaa, mutta emme sitä edellytä. Asenne ratkaisee ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työhön mielekkäässä työympäristössä! Tämän joustavan työsuhteen voit sovittaa omaan aikatauluusi oman elämäntilanteeseesi mukaan. 

Haluaisitko sinä olla se henkilö, jonka kädenjäljen ansiosta koti tuntuu kodilta ja tuoksuu kukkasilta? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö! Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta pian. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553870
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula