Kotisiivoojia
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2021

Haemme kotisiivoojia asiakkaallemme Lahden, Nastolan ja Hollolan alueella.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden viihtyvyyden siisteissä tiloissa.

Etsimämme henkilö on ahkera ja reipas tekemään töitä. Hoidat työtehtäväsi itsenäisesti ja luotettavasti, sekä työjälkesi on siistiä ja huolellista. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä otetta sekä positiivista asennetta työntekoon. Aiempi siivousalan työkokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdillaan! Työtä tehdään ma-pe välillä, sopimuksen mukaan, työajan sijoittuen yleensä klo 7-15.30 väliin. Otamme huomioon sekä keikkatyötä että kokoaikaisempaa työtä hakevat. Asiakkaallamme on tarvetta niin keikkatyöläisille kuin osa-aikaisille tekijöille ja jopa täysi-aikaisille tekijöille. Voimassa olevan B-ajokortin omistaminen on toivottavaa, sillä kohteiden välillä liikutaan asiakkaamme autolla. Sujuva suomen kielen taito on toivottavaa, mutta englannin kielellä työ onnistuvat myös.

Työt alkavat heti kuin mahdollista.


Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540680
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti