(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys.Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M€ ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme vakituista sekä osa-aikaista kotisiivoojaa pk-seudun alueelle. Töitä on pääasiassa tarjolla ma-pe 8-16 välillä. Kohteita on yhden päivän aikana muutamia ja työ tehdään joko itsenäisesti tai parin kanssa. Työhön on kattava perehdytys, jossa näytetään kohteet ja opastetaan alalle.

Aiempaa kokemusta siivouksesta ei välttämättä tarvita, kunhan asenne on kunnossa. B-kortti olisi hyvä olla työn sujuvuuden kannalta. Työ on melko rauhallista, joten työn kuormittavuuskaan ei haittaa. Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten ystävällinen asiakaspalveluasenne, tarkkuus ja huolellisuus on todella tärkeää. 

Perehdytys, työvälineet ja tarvittava opastus kuuluu aloitukseen ja saat jatkuvan tuen yritykseltä sekä kannustavan ja kivan työporukan. Tarve alkaa heti, joten jätä pikaisesti hakemus. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.