(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojia.

Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia töitä ja työaika voi vaihdella arkisin klo 7-18 välillä. Työtä tehdään pareittain. Työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä kuten pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta ja muita tehtäviä. Työkohteet sijaitsevat Tampereella mutta ajokortti katsotaan eduksi.

Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta. Eduksi katsotaan myös aiempi siivouskokemus.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan sopivien löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.