(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia vakituiseen työsuhteeseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojia vakituiseen työsuhteeseen.

Kyseessä on kokoaikainen työ ja työaika voi vaihdella arkisin klo 7-18 välillä. Työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä kuten pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta ja muita tehtäviä.
Tehtävässä edellytetään ajokorttia, sillä kohteet saattavat vaihdella päivän aikana Tampereen alueella. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa.

Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta. Eduksi katsotaan myös aiempi siivouskokemus.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijät valitaan sopivien löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.