(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia PK-seudulle: Helsinki, Espoo ja Vantaa
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Etsimme kotisiivoojia PK-seudulle: Helsinki, Espoo ja Vantaa

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa pääset toimimaan ripeästi ja näkemään heti tekemäsi työn tuloksen? Työ tapahtuu kodeissa. Kokemus siivoojan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tärkeintä on halu tehdä työtä ja mennä töihin!

Toivomme lisäksi sinulta:

- Hyvää fyysistä kuntoa
- Omatoimisuutta ja reipasta työotetta
- Motivaatiota työn tekemiseen
- suomen kielen taitoa
- ripeyttä ja kykyä työskennellä nopeassa työtahdissa
- luotettavuus

Ajokortti ja auto tarvitaan!

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.


Avainsanat: Siivous,kotisiivous, toimistosiivous