(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia, Pirkanmaa (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme kotisiivoojia kesätöihin Pirkanmaan alueelle.

Työtä on tarjolla niin kokoaikaisesti, osa-aikaisesti kuin keikkaluonteisesti. Työtehtävät tulevat pitämään sisällään monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä. Työkohteissa työskennellään pääsääntöisesti pareittain.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalantehtävistä, etenkin kotisiivouksesta, katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi. Kohteisiin liikutaan yrityksen autolla, ajokortti katsotaan eduksi.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa. Reippaalla työntekijällä voi halutessaan olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi .


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.