Kotisiivoojia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Etsimme nyt KOTISIIVOOJIA keikkatöihin asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät tapahtuvat kotitalouksissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville aamu- ja päiväaikaan, mutta satunnaisesti vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kauttamme sinulla saattaa olla mahdollisuus siirtyä myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen ja edetä puhtaanapitoalalla uusiin tehtäviin.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä. Tässä työssä kohteet vaihtelevat, joten oman auton käyttö on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työssä pärjää täsmällisyydellä, ahkeruudella ja tarkkuudella. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Työt on mahdollista aloittaa hyvinkin pian ja työtä voi tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti oman tilanteesi mukaan. 

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta pian. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1530126
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Vantaa