(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme työntekijä asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia KOTISIIVOOJIA asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle.

Kotisiivoojana työskentelet yhdessä parin kanssa ja päivän aikana siivoatte viidestä seitsemään kotia. Työaika on joustavasti kello 7-17 välillä. Puhdistuspalvelualalla työskentely on nimensä mukaisesti palvelutyötä. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme tulevilta työntekijöiltämme? Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla ajokortti ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Tärkeintä on, että sinulta löytyy ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, sekä suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että asenne on se, joka ratkaisee!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Työ alkaa joustavasti loppukesän tai syksyn aikana.

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 23.9.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi