(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Toimenkuva
Etsimme nyt kotisiivouspalvelualalla toimivalle asiakasyrityksellemme Oulun talousalueelle reippaita siivoojia kokoaikaisiin ja myös osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työt tehdään lähinnä arkipäivisin Oulun talousalueella ja työaika ajoittuu klo 7:00 - 15:00 välille. Työvuorot ovat räätälöitävissä joten joustoa löytyy työnantajan puolelta ja tätä toivomme myös sinulta. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan joten toimithan ripeästi.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta reipasta ja energistä työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. Tehtävässä vaaditaan B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätön, sillä työkohteissa kuljetaan aina pareittain työskennellen ja asiakasyrityksellä on yrityksen autot käytettävissä.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tätä paikkaa 31.3.2020 mennessä www.vmp.fi sivujemme kautta. Lisääthän hakemukseen vielä CV:n liitetiedostona. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
kevät 2020
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.