Kotisiivoojia osa - ja kokoaikatyöhön
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Olisiko tässä uusi LEMPI työpaikkasi? Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen tai siintääkö mielessäsi jo vakituisempi pesti? Jos kiinnostuit, jatka lukemista. Saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme Lempi Kodinhoito Oy etsii nyt KOTISIIVOOJIA niin keikka- kuin vakituisiin työsuhteisiin Turun seudulle. Työtehtävät tapahtuvat kotitalouksissa ympäri Turun seutua. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville aamu- ja päiväaikaan (n klo 6-16), mutta toivomme joustavuutta. Tehtäviin kuuluu koti- ja muuttosiivous sekä tarvittaessa myös lemmikin ulkoilutusta.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä. Hyvä suomen kielen taito on eduksi. Tässä työssä kohteet vaihtelevat, joten oman auton käyttö on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työssä pärjää täsmällisyydellä, ahkeruudella ja tarkkuudella. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Työt on mahdollista aloittaa hyvinkin pian ja työtä voi tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti oman tilanteesi mukaan. 

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta pian. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!
Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Sari Europaeus, puh 050 569 6009 / sari.europaeus@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot