(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivoojia iloisella asenteella
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme työntekijää, jota motivoi työskentely ihmisten ja siivouksen parissa. Työtehtäviin kuuluu työskentely seniorikohteissa ympäri pääkaupunkiseutua ja pääasiallisena työtehtävänä on kotisiivous. Työssä kuitenkin korostuu taito kohdata erityisesti vanhempia ihmisiä: yritys tarjoaa arkea helpottavia senioripalveluita sosiaalisella asenteella. Toimintakulttuuriin kuuluukin iloinen kohtaaminen työssä, varsinaisen työtehtävän ohessa. Työntekijän on myös mahdollista edetä työssä esimiesasemaan ja olla mukana kehittämässä asiakasyrityksen toimintaa.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa, ihmisläheistä työotetta, sekä perustaitoja siivouksesta. Vaikka itse työ onkin itsenäistä, toimit työyhteisössä kuitenkin osana nuorekasta ja reipasta tiimiä ja kohtaat työssäsi yrityksen asiakkaita. Työssä liikut useammassa asiakaskohteessa, joten ajokortti on välttämätön. Työauto tulee kuitenkin asiakasyrityksen puolesta.
Muut tiedot
Työtehtävä on kokoaikaistuva ja työsuhteen alussa työtunteja on tarjolla arviolta 20-24 tuntia viikossa.
Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemusta sivuillamme osoitteessa www.vmp.fi!
Kesto
6-9kk
Lisätietoja
Monna Laine, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.04.2019 mennessä.