(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja/palveluohjaaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa/palveluohjaajaa Tampereelle.

Tulet työskentelemään alkuun kotisiivoojana työparin kanssa, kun olet oppinut yrityksen ja asiakkaiden toimintatavat tarjoamme sinulle mahdollisuuden vastuullisempaan tehtävään palveluohjaajaksi. Asiakasyrityksessämme palveluohjaaja toimii kentällä ja osallistuu yhtälailla siivoustöihin, hänellä on vastuullisempi rooli avaimien, autojen ja siivoustarvikkeiden huolehtimisessa.

Töitä on 30-37,5h/ viikko ja  työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työ sisältää monipuolisia ylläpitosiivoustehtäviä asiakkaiden kotona, sekä muutamassa muussa kohteessa.

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla, joten tehtävässä edellytetään ajokorttia. Yritys tarjoaa auton käyttöösi. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, huolellista ja reipasta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde. Siirtyminen asiakasyrityksemme kirjoille tapahtuu sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka, maria.soukka@nordic.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.