Kotisiivooja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta merkityksellisessä työtehtävässä? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä keväällä? Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt SIIVOOJIA vakituisiin ja osa-aikaisiin siivoustehtäviin Ouluun.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja he tarvitsevat joukkoonsa reipasta työvoimaa erilaisiin vakituisiin siivoustöihin.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti kotisiivousta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat vakituisia tai keikkaluontoista, omien mahdollisuuksien mukaan. Työt tapahtuvat Oulussa ja lähialueilla. Oma auto ei ole välttämätön, mutta ajokortti on eduksi.

Olethan jo hieman siivoustyötä tehnyt ja osaat toimia itsenäisesti alan työtehtävissä.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan (PL 2) lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Tule meille töihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta viimeistään 13.2.2022 tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kontaktoimme kaikki hakijat, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja työstä antaa HR-konsultti Mika Kauppinen / mika.kauppinen@personalhuset.fi

Tsemppiä työnhakuun!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot