Kotisiivooja
Go On Oulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

KOTISIIVOOJAA.

Asiakkaamme on yritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita Oulun alueelle ja ympäristökuntiin. Palveluihin kuuluu pääasiassa kotisiivous ja toimistosiivous. Etsimme nyt asiakkaallemme kahta siivoojaa kokopäiväiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään vaihdellen eri kohteissa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat vaatimuksia työn saannille. Työ alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja tarjoaa mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen.

Työhön perehdytetään hyvin, joten Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta. Toivomme kuitenkin reipasta ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan, sekä mahdollisuutta sitoutua pidempään työsuhteeseen. Työhön vaaditaan hyvä suomen kielen taito, sillä perehdytys tapahtuu suomeksi.

Toivomme Sinulta:
- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
- Motivaatioita ja itsenäistä työotetta
- Mahdollisuutta sitoutua työhön


Tarjoamme Sinulle:
- Pitkäaikaisen työsuhteen
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
- Itsenäisen ja vaihtelevan työn

Työsuhde: Toistaiseksi voimassaoleva 
Palkkaus: TES

Lisätietoa tehtävästä antavat HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811 ja HR-harjoittelija Aija-Riina Loukkola 040 058 0352

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469242
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu