(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa KOTISIIVOOJAA. Työkohteet sijaitsevat Raahen seutukunnan alueella, pääpaino on Siikajoella.

Odotamme sinulta hyviä siivoustaitoja ja motivaatiota oppimiseen, aiempi kokemus siivoustyöstä on eduksi. Lisäksi tarvitset positiivisen palveluasenteen ja halun kehittyä työssäsi. Edellytämme oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Töitä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti (15-37,5 tuntia viikossa). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Vuokratyösuhde on alkuun määräaikainen puolen vuoden ajan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.