(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltavaksi.  Alusta lähtien Kotipalvelu Pajunkissa on halunnut helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua.

Haemme nyt Kotipalvelu Pajunkissalle Kuopioon kotisiivoojaa.

Työ on pääasiassa kotitalouksien siivoustyötä ja muita kotitöitä sekä toimistosiivousta. Lisäksi työtehtäviin voi osaamisen mukaan liittää yrityksen somenäkyvyydestä vastaamista, asiakaspalvelua toimistolta käsin tai muita toimistotöihin tai markkinointiin liittyviä tehtäviä.

Hakijalta toivomme ammattitaitoa pesuaineiden  ja -välineiden käytöstä; myös siivottavat pintamateriaalit on osattava huomioida, mutta uusi työntekijä perehdytetään tehtävään.

Työskentely tapahtuu asiakkaan kodissa, joten on kiinnitettävä huomiota työn laatuun ja täsmällisyyteen sekä sosiaalisiin taitoihin. Työntekijän on kyettävä myös oma-aloitteisuuteen ja itsenäiseen työskentelyyn. 

Työ sopii parhaiten henkilölle, joka tykkää itsenäisestä työstä, jossa näkee oman työn tuloksen ja pitää aidosti siivoamisesta ja kotitöiden tekemisestä. Etsimme pidempiaikaista työntekijää.

 

Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Mahdollisuus kokoaikaiseen työhön, mutta tunnit ovat neuvoteltavissa, joten työ sopii myös opiskelijoille tai muulle osa-aikatyöstä kiinnostuneelle.

Lisätietoja antaa Susanna Koponen, puh. 044-7650120

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.