(Poistunut julkaisusta)

kotisiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2020

Oletko järjestyksen ihminen? Haluatko nähdä työsi jäljen? Rakastatko puhtauden tuoksua? Tässä voi olla elämäsi tilaisuus päästä tekemään merkityksellistä työtä.

Haemme asiakkaallemme Ouluun siivoojaa kotisiivoukseen.

Asiakkaamme on luotettava ja palveleva siivousalan yritys, joka toimii Oulun seudulla paikallisesti ja joustavasti. Heille tärkeitä arvoja ovat asiakkaan ja toiminta-alueen tunteminen sekä joustavat ja henkilökohtaiset palvelut. Työtehtäviin kuuluu lisäksi myös ikkunoiden, tekstiilihuonekalujen ja mattojen pesuja. Työt tehdään pääsääntöisesti muutaman hengen tiimeissä.

Hakemamme henkilö on:

-tarkka ja huolellinen

-tunnollinen

-positiivisella asenteella varustettu

-joustava, työpäivän pituus voi joskus muuttua nopeastikin

-vastuullinen, joka ymmärtää työn henkilökohtaisuuden

Tarjoamme: 

-vakituisen työsuhteen

-osa-aikaisen minimissään n. 16-25h/vko

-hyvä perehdytys asiakkaan konseptiin.

-asian mukaiset työvälineet

työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-16.30  arkisin. Palkkaus tehtävään on kiinteistö- ja palvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka II. Ajokortti- ja oma auto eivät tässä tehtävässä ole pakollisia, mutta toki hakijalle eduksi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.