(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJAA pääkaupunkiseudulle.

Kotisiivoojan tehtävässä työskentelet asiakkaiden omissa kodeissa. Perussiivouksen lisäksi asiakkaille tarjotaan tarvittaessa ikkunoiden pesua, pyykinpesua ja silitystä, sekä vuodevaatteiden vaihtoa.

Työskentely edellyttää reipasta, tarkkaa ja itsenäistä otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi, jos sinulla on B-ajokortti. Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus siivouspuolen tehtävistä tai siivousalan koulutus (esimerkiksi laitos- tai kodinhuoltajakoulutus).

Työpäivien kesto on sovittavissa joustavasti tarpeesi mukaan joko koko- tai osa-aikaiseksi. Työajat sijouttuvat arkisin 7.00-16.00 välille.


Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti! Lisätietoja saat arkisin klo 9.00 - 15.00 välillä numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -