(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja
Aidot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Aidot Palvelut Oy
Aidot Palvelut Oy on luotettava ja palveleva siivousalan yritys, jonka toimintaa ohjaa vahva tahtotila palvella asiakasta aidosti kuunnelle, palvellen ja kunnioittaen.
Aidot Palvelut Oy tuottaa laadukkaita puhtauspalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille toimialaan katsomatta sekä puhtauspalveluja ja niihin liittyviä aputoimintoja. Vaikka yritys onkin vielä varsin nuori, on osaamista ja ammattiaitoa kertynyt jo useiden kymmenien vuosien ajalta.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme toimitilahuoltajaa kotisiivoukseen, jota motivoi työskentely ihmisten ja siivouksen parissa. Työkohteet sijoittuvat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle ja pääasiallisena työtehtävänä on kotisiivous. Työajat sijoittuvat arkisin klo 07.00-16.00 välille ja työtunteja viikossa on noin 20-37,5. Tehtävässä tarvitset oma-aloitteista ja iloista otetta työskentelyyn sekä taitoa kohdata ihmisiä.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa, ihmisläheistä työotetta, sekä perustaitoja siivouksesta. Vaikka itse työ onkin itsenäistä, toimit työyhteisössä kuitenkin osana nuorekasta ja reipasta tiimiä ja kohtaat työssäsi yrityksen asiakkaita. Työssä liikut useammassa asiakaskohteessa, joten ajokortti on välttämätön.
Muut tiedot
Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan työehtosopimus
Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemusta sivuillamme osoitteessa www.vmp.fi!
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Monna Laine, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.08.2019 mennessä.