(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJAA pääkaupunkiseudulle.

Kotisiivoojan tehtävässä työskentelet asiakkaiden omissa kodeissa. Perussiivouksen lisäksi asiakkaille tarjotaan tarvittaessa ikkunoiden pesua, pyykin pesua ja silitystä sekä vuodevaatteiden vaihtoa.

Työskentely edellyttää reipasta, tarkkaa ja itsenäistä otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksi, jos sinulla on B-ajokortti ja oma auto, jotta työkohteisiin siirtyminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus siivouspuolen tehtävistä sekä hyvä suomenkielen taito.

Työpäivien kesto on sovittavissa joustavasti tarpeesi mukaan joko koko- tai osa-aikaiseksi. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti! Lisätietoja saat arkisin klo 9.00 - 16.00 välillä numerosta 040 689 3200.

” Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.”