(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja vakituiseen työsuhteeseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Tampereelle

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan ja työaika voi vaihdella arkisin klo 7-18 välillä. Työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä. Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, sillä kohteet saattavat vaihdella päivän aikana Tampereella ja lähialueilla. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa. Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta. Eduksi katsotaan myös aiempi siivouskokemus.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja työntekijä valitaan sopivan löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä hakemuksesi niin olemme sinuun yhteyksissa juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.