(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja, Unelmaworks Oy (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hakuaika 13.01.2020 – 02.02.2020

Unelmaworks Oy tarjoaa monipuolisia kotipalveluita jo vuosien kokemuksella. Palvelutarjontamme kattaa kaikki kotityöt viikkosiivouksesta vaatteiden silitykseen ja kodintekstiilien puhdistukseen. Meillä palvelukokonaisuudet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja erityistarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin yritysasiakkaat ja asiakassuhteet ovat kestäneet parhaimmillaan yrityksen perustamisesta asti, vuodesta 2004. Lisää yrityksestämme www.unelmaworks.com.

Unelmaworks Oy etsii nyt kauttamme toimeen tarttuvaa kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa kotisiivous ja kodinhoitopalvelut sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Olet luotettava tiimipelaaja ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Odotamme sinulta myös hyvää suomen ja/tai viron kielen taitoa.

Työtä tehdään pääosin pareittain ja työkohteisiin kulkeminen onnistuu julkisia kulkuneuvoja käyttäen, joten ajokortti ei ole työtehtävässä välttämätön. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, kuitenkin suurimmaksi osaksi Helsingin alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 37.5 h/viikko.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja Unelmaworks Oy:n.