(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja Tmi: Marita Hildénille
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Etsimme asiakkaallemme Tmi Marita Hildénille kotisiivoojia alueelle Espoo, Kauniainen, Helsinki. 

Tarjolla on vaihtelevaa, vastuullista ja ihmisläheistä siivoustyötä erilaisissa kotisiivouksen kohteissa.

Tehtävässä aikaisempi siivousalan kokemus, hyvä suomenkielen hallinta sekä hyvä/tyydyttävä suullinen ruotsinkielen taito on eduksi.

Myös B-ajokortti katsotaan eduksi, sillä se helpottaa kohteiden välillä liikkumista. Samoin hyvä fyysinen kunto helpottaa työn suorittamista. Työaika klo 8-16 välillä, joko kokopäivä – tai osa-aikatyö tilanteesi mukaan. Työhön on kattava perehdytys, riippuen taustastasi.


Olet hakemamme tekijä, jos:

Koet, että siivoaminen on hauskaa ja mieluisaa!

Sinulla on jo kertynyt jonkin verran siivousalan kokemusta, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne työntekoon!

 

Hae heti! Lisätietoja saat arkisin klo 9:00 - 16.00 välillä numerosta 040 689 3200.