Kotisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Asiakkaamme on laadukas ja pitkän kokemuksen omaava siivousyritys, joka tarjoaa palveluitaan Tampereen alueella. Etsimme heille nyt luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä

KOTISIIVOOJAA

Tampereen seudulle!


Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, tarkkuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireen keskellä. Aikaisempaa siivouskokemusta ei välttämättä tarvita, sillä työhön saa kattavan, palkallisen perehdytyksen. Sen sijaan arvostamme positiivista asennetta työntekoon ja aitoa halua saada asiakkaan koti kiiltämään! Työ edellyttää myös suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.
 
Tarjoamme mukavan työn hyvässä porukassa. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. Töitä tehdään pareittain ja vuorot ovat aamupainotteisia. Asiakkaidemme tarpeista riippuen työtunteja on tarjolla vaihtelevasti. Kerro siis meille itsestäsi, sekä miten pystyisit työskentelemään ja mille aikavälille etsit töitä.


Kiinnostuitko? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lähetäthän siis hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=736 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot