(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Asiakkaamme on laadukas ja pitkän kokemuksen omaava siivousyritys, joka tarjoaa palveluitaan Tampereella. Etsimme heille nyt luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä

KOTISIIVOOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen ja erityisesti kesäsesonkiin.


Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, tarkkuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireessä. Aikaisempaa siivouskokemusta ei välttämättä tarvita, sillä työhön on kattava palkallinen perehdytys. Sen sijaan arvostamme positiivista asennetta työntekoon ja aitoa halua saada asiakkaan koti kiiltämään!
 
Tarjoamme mukavan työn hyvässä porukassa sekä TES:n mukaisen palkan. Töitä tehdään pareittain, vuorot ovat aamupainotteisia ja työpäivän pituus vaihtelee n. 5-8 tunnin välillä. Vuoroja on kevään aikana tarjolla noin 1-2 pv/vko, mutta kesäaikaan tunteja on tarjolla lähes kokoaikaisesti.  Tässä on myös hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituisesti! Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.
 
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos olet perusluonteeltasi positiivinen, huolellinen ja pidät siivoamisesta, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=391. 

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselle, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.