(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Tampereelle.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen ja omien toiveiden mukaan osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä. Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Kohteet vaihtelevat päivän aikana Tampereella ja lähialueilla, ajokortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa asiakkaiden kotona. Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta. Eduksi katsotaan aiempi siivouskokemus.

 Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.