(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Tampereelle

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen ja omien toiveiden mukaan 30-37,5 h/vko ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä. Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Kohteet vaihtelevat päivän aikana Tampereella ja lähialueilla, ajokortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa asiakkaiden kotona. Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta. Eduksi katsotaan aiempi siivouskokemus.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä hakemuksesi niin olemme sinuun yhteyksissa juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.