(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Asiakkaamme on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava siivousyritys, joka tarjoaa palveluitaan Tampereella ja ympäristökunnissa. Etsimme heille nyt luotettavaa

KOTISIIVOOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireessä. Aikaisempaa siivouskokemusta ei välttämättä tarvita, sillä työhön on kattava palkallinen perehdytys. Sen sijaan arvostamme positiivista asennetta työntekoon ja aitoa halua saada asiakkaan koti kiiltämään!

Tarjoamme valittavalle henkilölle mukavan työn hyvässä porukassa sekä TES:n mukaisen palkan. Töitä tehdään pareittain, vuorot ovat aamupainotteisia ja työpäivän pituus vaihtelee n. 5-8 tunnin välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan viikolla 29, jolloin tarjolla on lähes täydet tunnit. Elokuun aikana töitä on noin 2-3 päivänä viikossa. Syksyllä työ saattaa jatkua osa-aikaisena. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 9-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.