(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Etsimme siivousalan asiakasyrityksillemme luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä

KOTISIIVOOJIA

eri mittaisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle. 


Edellytämme valittavilta henkilöiltä erityistä luotettavuutta, tarkkuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireessä. Aikaisempaa siivouskokemusta ei välttämättä tarvita, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Sen sijaan arvostamme positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.
 
Tarjoamme mukavan työn hyvässä porukassa sekä TES:n mukaisen palkan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, ja työtunnit vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos olet perusluonteeltasi positiivinen, huolellinen ja pidät siivoamisesta, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet valmis työn perässä liikkumaan ja mille aikavälille etsit töitä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=433. 

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.