(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja pääkaupunkiseudulle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme kotisiivoojaa pääkaupunkiseudulle. Kohteet ovat Helsingissä ja Espoossa. Työ on joko täysituntista (37,5h/vko) tai osa-aikaista hakijan toiveen mukaan. Työsopimus on aluksi määräaikainen 6kk ajan jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Työnkuvaus:

Etsimme kokoaikaista tai osa-aikaista siivoojaa pk-seudulle pääasiassa kotisiivouksiin muutamiin vaihtuviin kohteisiin. Työtä on tarjolla täydet tunnit ja kohteiden välillä liikutaan omalla autolla. Hakijalla tulisi olla B-ajokortti.

Työtehtäviin kuuluu yksityisasuntojen sekä tilojen siivoustehtävät joko itsenäisesti tai pareittain. Töitä on ma-pe välisenä aikana noin klo 7-20 välillä. Illat ja viikonloput aina vapaata.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme, että hakija olisi sosiaalinen tyyppi, joka tulee toimeen asiakkaiden kanssa. Lisäksi B-ajokortti tulee löytyä. Aiempaa kokemusta kotisiivouksesta tulisi löytyä ainakin hieman. Töihin ja kohteisiin saa kattavan perehdytyksen ja hyvä asenne on tärkeintä. Toivomme hakijalta hyvää suomenkielen osaamista, luotettavuutta ja iloista palveluasennetta.

Tarjoamme:

Mukavan itsenäisen päivätyön, asiallisen palkan, mukavat työkohteet ja työkaverit sekä perehdytyksen tehtäviin. Työt alkaisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779

Avainsanat: kotisiivous, puhtaanapito, Espoo, Helsinki, siivous