(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja pääkaupunkiseudulle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsimme kotisiivoojaa pääkaupunkiseudulle. Kohteet ovat Helsingissä ja Espoossa. Työ on joko täysituntista (37,5h/vko) tai osa-aikaista hakijan toiveen mukaan. Työsopimus on aluksi määräaikainen 6kk ajan jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Työnkuvaus:

Etsimme kokoaikaista tai osa-aikaista siivoojaa pk-seudulle pääasiassa kotisiivouksiin muutamiin vaihtuviin kohteisiin. Työtä on tarjolla täydet tunnit ja kohteiden välillä liikutaan omalla autolla. Hakijalla tulisi olla B-ajokortti.

Työtehtäviin kuuluu yksityisasuntojen sekä tilojen siivoustehtävät joko itsenäisesti tai pareittain. Töitä on ma-pe välisenä aikana noin klo 6-20 välillä. Viikonloput aina vapaata.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme, että hakija olisi sosiaalinen tyyppi, joka tulee toimeen asiakkaiden kanssa. Lisäksi B-ajokortti tulee löytyä. Aiempaa kokemusta kotisiivouksesta tulisi löytyä, sillä se on tyyliltään erilaista ja enemmän tarkkuutta vaativaa verrattuna esimerkiksi rappu- tai toimistosiivoukseen. Töihin ja kohteisiin saa kattavan perehdytyksen ja hyvä asenne on aina tärkeintä. Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen osaamista, luotettavuutta ja iloista palveluasennetta.

Tarjoamme:

Mukavan itsenäisen päivätyön, asiallisen palkan, mukavat työkohteet ja työkaverit sekä perehdytyksen tehtäviin. Työt alkaisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme täysi-ikäinen henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevasta linkistä mahdollisimman nopeasti sillä haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

Avainsanat: kotisiivous, puhtaanapito, Espoo, Helsinki, siivous