(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja Pääkaupunkiseudulle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme osa-aikaista kotisiivoojaa pk-seudun alueelle. Töitä on pääasiassa tarjolla 1-2 kertaa viikossa klo 9-16 välillä. Kohteita on yhden päivän aikana muutamia ja työtä tehdään parin kanssa. Työhön on kattava perehdytys, jossa näytetään kohteet ja opastetaan alalle. 

Aiempaa kokemusta siivouksesta ei välttämättä tarvita, kunhan asenne on kunnossa. Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten ystävällinen asiakaspalveluasenne, tarkkuus ja huolellisuus on todella tärkeää. 

Perehdytys, työvälineet ja tarvittava opastus kuuluu aloitukseen ja saat jatkuvan tuen yritykseltä sekä kannustavan ja kivan työparin. Tarve olisi pikaisesti, joten toimi nopeasti. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.