(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja, ML-Puhdistuspalvelu
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme KOTISIIVOOJAA ML-Puhdistuspalvelulle.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen, ainoastaan aluksi työ saattaa olla osa-aikaista. Työtehtäviä ovat asiakkaiden asuntojen siivoaminen, ja eduksi katsotaan valmius myös muihin siivous- ja avustaviin tehtäviin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa kokemusta kotisiivoojan työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä huolellista työjälkeä. Ymmärrät, että työsi jäljellä on suuri merkitys asiakkaan viihtyvyyteen. Ajokortti on myös ehdoton, sillä tehtävät sijaitsevat eri puolilla Päijät-Hämettä. Auton saat asiakasyritykseltä, joten omaa autoa et tarvitse. 

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen, 044 777 5100, dani.nguyen@hpheimo.fi