(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja läntiselle Uudellemaalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Etsimme asiakkaallemme kotisiivoojaa pääosin Länsi-Uudenmaan alueelle. Töitä on alkuun arkisin noin 3 kertaa viikossa, mutta töiden onnistuessa on mahdollisuus myös useampaan työvuoroon. Työsopimus solmitaan alkuun valittavan henkilön ja Adeccon välille.

Tehtäviin kuuluu pääosin kotisiivouksia työparin kanssa Lohja-Vihti-Siuntio -alueella. Suurimmaksi osaksi siivottavissa kohteissa käydään viikoittain, mutta työtilanteen mukaan voi olla myös jonkin verran yksittäisiä kotisiivouksia. Työvuorot kestävät noin 8 tuntia ja sijoittuvat arkipäiville.

Toivomme hakijoilta hyvää asennetta ja motivaatiota, aiempaa kokemusta siivouksista sekä voimassa olevaa vähintään B-luokan ajokorttia. Työsuhteen jatkuessa on myös mahdollista tehdä siivouksia itsenäisesti, joten toivomme myös oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.