Kotisiivooja, Kuopio
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Kiinnostaako sinua pidempikestoiset puhtaanapitoalan tehtävät? Etsitkö aktiivista ja fyysistä työtä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt KOTISIIVOOJIA asiakkaallemme Kuopion alueelle.

Siivoojana vastaat kotisiivouksista ja laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Siivouskohteet sijaitsevat pääsääntöisesti ydin Kuopion alueella. Työtä tehdään arkisin 8-16 vuoroissa ja työtä on tarjolla pidemmälle ajanjaksolle. Työntekijällä on loistava mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen myös suoraan asiakkaalle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kieltä ja ajokorttia. 

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot