(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja, kokoaikainen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Tampereelle.

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen ja omien toiveiden mukaan osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työ sisältää monipuolisia ylläpitosiivoustehtäviä asiakkaiden kotona ja työtä tehdään parin kanssa. 

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla, joten tehtävässä edellytetään ajokorttia. Yritys tarjoaa auton käyttöösi. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, huolellista ja reipasta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde. Siirtyminen asiakasyrityksemme kirjoille tapahtuu sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691, maria.soukka@nordic.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.