(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja, kokoaikainen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Tampereelle.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työ sisältää monipuolisia ylläpitosiivoustehtäviä asiakkaiden kotona ja työtä tehdään parin kanssa. 

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla joten tehtävässä edellytetään ajokorttia. Työntekijältä toivotaan huolellista ja reipasta työskentelyotetta. Eduksi katsotaan aiempi siivouskokemus.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde. Siirtyminen asiakasyrityksemme kirjoille tapahtuu sopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, maria.soukka@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Huom! Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.