(Poistunut julkaisusta)

Kotisiivooja KIIRE (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Asiakkaamme on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava siivousyritys, joka tarjoaa palveluitaan Tampereella. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä

KOTISIIVOOJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, tarkkuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta myös kiireessä. Aikaisempaa siivouskokemusta ei välttämättä tarvita, sillä työhön on kattava palkallinen perehdytys. Sen sijaan arvostamme positiivista asennetta työntekoon ja aitoa halua saada asiakkaan koti kiiltämään!
 
Tarjoamme valittavalle henkilölle mukavan työn hyvässä porukassa sekä TES:n mukaisen palkan. Töitä tehdään pareittain, vuorot ovat aamupainotteisia ja työpäivän pituus vaihtelee n. 5-8 tunnin välillä. Vuoroja on alkuun tarjolla noin 1-2 pv/vko, mutta hyvin todennäköisesti tunteja on jatkossa (ja varsinkin joulun alla) tarjolla enemmänkin. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.
 
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten jos olet perusluonteeltasi positiivinen, huolellinen ja pidät siivoamisesta, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=266. Tässä on myös mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti asiakkaan kirjoille!

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.