Kotisiivooja Jyväskylään
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Oletko siivouskokemuksen omaava tai siivouksesta kiinnostunut tekijä vailla pitkäaikaista työtä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme etsii työntekijöitä koti- ja toimistosiivouksiin Jyväskylän alueelle. Työtä tehdään parityöskentelynä, joten sinulla on koko ajan loistavien tiimiläisten tuki saatavilla.

Olet omatoiminen ja reipas tekijä, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa. Tulet työskentelemään niin toimistoissa kuin kotisiivouksenkin parissa, joten ymmärrät asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksen. Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työtunteja sinulla tulee olemaan noin 30-35h/vko. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ajokortti ja suomen kielen taito ovat tehtävässä välttämätömiä.

Jos kiinnostuit vaihtelevasta ja vastuullisesta työstä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot