Kotisiivooja Joensuuhun
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Oletko siivouskokemuksen omaava tai siivouksesta kiinnostunut tekijä vailla pitkäaikaista työtä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme etsii työntekijöitä koti- ja toimistosiivouksiin Joensuun alueelle. Työtä tehdään parityöskentelynä, joten sinulla on koko ajan loistavien tiimiläisten tuki saatavilla.

Olet omatoiminen ja reipas tekijä, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa. Tulet työskentelemään niin toimistoissa kuin kotisiivouksenkin parissa, joten ymmärrät asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksen. Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen. Työssä ollaan jaloillaan ja liikutaan kohteiden välillä, joten hyvä fyysinen kunto on ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työtunteja sinulla tulee olemaan noin 30-35h/vko. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Heiltä saat töihin hyvän perehdytyksen ja hienoat työsuhde edut. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ajokortti ja suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Jos kiinnostuit vaihtelevasta ja vastuullisesta työstä, niin jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Tomi Käyhkö, 0503796545, tomi.kayhko@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512170
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu, Kontiolahti, Liperi, Polvijärvi