(Poistunut julkaisusta)

Kotipalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Oletko ahkera ja tunnollinen työntekijä? Kiinnostaisiko sinua työskentely ihmisten kotona?

Haemme nyt Koti puhtaaksi Oy:lle KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereelle.

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti kotisiivous. Tehtävämme on saada Suomi onnellisemmaksi ja tehdä alalle merkityksellisiä tekoja! Toimialueemme on Pirkanmaa ja Helsinki.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Sinulle auttaminen on ykkösjuttu, olet asiakaspalvelutaitoinen  ja ulospäinsuuntautunut. Työ sisältää siivouksen lisäksi myös muita kodinhoitotöitä. Työtunteja viikossa on 10-40h, työaika arkisin klo 7.00-17.00 välillä. Ajokortti on välttämätön, ja oman auton käyttö luetaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 28.10.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksesi yhteydessä. 

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi