(Poistunut julkaisusta)

Kotipalvelutyöntekijä/siivooja keikkatyöhön (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Asiakkaamme on pirkanmaalainen, 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Yritys tarjoaa monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluitaan kaiken ikäisille Pirkanmaan alueella. 


Etsimme asiakkaallemme nyt luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä

KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ/SIIVOOJAA

keikkatyösuhteeseen Tampereelle.


Työ sisältää pääsääntöisesti kotisiivousta, mutta tarvittaessa myös muita avustavia tehtäviä, kuten kauppa- ja peseytymisapuna toimimista sekä asiakkaiden kanssa ulkoilua. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, tarkkuutta sekä ystävällistä asiakaspalveluasennetta. Viihdyt aidosti työssäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pystyt työskentelemään sekä yksin että työparin kanssa ja otat vastuun tekemästäsi työstä. Työ edellyttää myös suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä hygieniapassia.

Kyseessä on osa-aikainen keikkatyö, jossa viikoittaiset tuntimäärät vaihtelevat asiakkaamme tarpeen mukaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta toivomme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ edellyttää liikkumista Tampereella ja lähikunnissa, joten työssä tarvitaan ajokorttia ja mielellään myös oman auton käyttömahdollisuutta. Palkkaus määräytyy TES:n mukaan.
 
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lähetä siis hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=604

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.