Kotipalvelutyöntekijä (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Asiakkaamme on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. Yritys tarjoaa monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluitaan kaiken ikäisille Pirkanmaan alueella. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 45 hoivapalvelualan ammattilaista.

Etsimme nyt heidän kasvavaan joukkoonsa osaavaa

KOTIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

tarjoamaan asiakkaille parhaita mahdollisia palvelukokemuksia.

Kotipalvelutyöntekijänä työnkuvasi sisältää mm. kauppa- ja peseytymisapuna toimimista, asiakkaiden kanssa ulkoilua ja kotisiivousta. Olet positiivinen, ystävällinen ja ehdottoman vastuuntuntoinen henkilö, joka tietää kokemuksesta, miten laadukasta kotipalvelua ja siivousta toteutetaan. 

Viihdyt aidosti työssäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pystyt työskentelemään sekä yksin että työparin kanssa ja otat vastuun tekemästäsi työstä. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy alan kokemusta ja näyttöjä hyvin hoidetusta työstä. Tärkeintä on kuitenkin joustava asenne ja kyky mukautua erilaisiin tilanteisiin, sillä asiakastyytyväisyys on asiakkaallemme kaikki kaikessa.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta toivomme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ edellyttää liikkumista Tampereella ja lähikunnissa, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat edellytys työn menestyksekkäälle hoitamiselle. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. 

Asiakkaamme tarjoaa niin kokoaikaista työtä kuin keikka- ja osa-aikaisiakin työmahdollisuuksia. Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamista työmahdollisuuksista, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera jo tänään oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269591
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Nina Koskinen (nina.koskinen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0505550392
  • Sijainti: Tampere