(Poistunut julkaisusta)

Kotipalvelutyöntekijä, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kotipalvelutyöntekijöitä Nokialle.

Tehtävä sisältää kotitalouksien siivoustyötä. Työhön voi sisältyä myös erilaisten arkiaskareiden hoitamista (mm. kaupassa käynti, ruoanlaitto).

Kokemus vastaavista tehtävistä tai alalle soveltuva tutkinto on eduksi muttei välttämätöntä, sillä työhön sisältyy kattava perehdytys. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia, sen voi suorittaa myös työn aloittamisen jälkeen.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen, Nokian ja Pirkkalan alueella ja oma auto on työssä välttämätön. 

Työaika on arkisin klo 9-17 välillä. Tarvetta on sekä kokoaikaiselle että tarvittaessa työhön kutsuttavalle työntekijälle (jatkossa siirtyy kokoaikaiseksi).

Työ alkaa puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.