(Poistunut julkaisusta)

Kotipalvelutyöntekijä, Kotipalvelu Anni ja Onni
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Nokialainen Kotipalvelu Anni ja Onni on kasvava kotipalveluja tarjoava yritys, jossa uskotaan vahvasti parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen asiakkaille. Kotipalvelu Anni ja Onni on vastuuvakuutettu ja vastuullinen sekä luotettava toimija. Yrityksen kautta saa kotipalveluammattilaisen käymään kaupassa sekä laittamaan ruokaa. Heidän kauttaan on mahdollisuus saada ammattitaitoinen siivooja asunnon perusteelliseen siivoukseen ja hoidattaa samalla esim. matoille, patjoille ja sohville pesu painehuuhtelulaitteella. Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.annijaonni.com.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kotipalvelu Anni ja Onnille kotipalvelutyöntekijää.

Tehtäviin kuuluu pääasiassa kotitalouksien siivoustöitä sekä jonkin verran muiden arkiaskareiden hoitamista (esim. kaupassa käyntiä ja ruoanlaittoa). Työt organisoidaan oman aikataulun mukaan ja siten pääsee vaikuttamaan työaikoihinsa.

Tehtävä sopii yrittäjähenkiselle ja itsenäiseen työhön kykenevälle henkilölle jolla on aito kiinnostus ihmisten auttamiseen.

Kokemus vastaavista tehtävistä ja kotipalvelu-, hoiva- tai siivousalan tutkinto on eduksi, muttei välttämätöntä, sillä työhön sisältyy kattava perehdytys. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia, tarvittaessa sen suorittamisessa avustetaan.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereen, Nokian ja Pirkkalan alueella ja oma auto on välttämätön (kilometrit korvataan). Asiakasyrityksemme tarjoaa työpuhelimen.

Työaika on arkisin klo 9-17 välillä. Työ alkaa tarvittaessa töihin kutsuttavana ja tavoitteena on, että viimeistään keväällä työtä olisi 37,5 h/vko.   

Työ alkaa puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 050 443 0350 tai noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.