(Poistunut julkaisusta)

Kotihoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Etsimme energistä kotihoitajaa Pirkkalassa asuvalle asiakasperheellemme.
Perheessä sinua odottaa aurinkoinen, heinäkuussa yhden vuoden täyttävä pikkuprinsessa sekä syksyllä toisen luokan aloittava 8-vuotias neiti.


Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syyskuun alussa perheeseen tutustumalla. Perheen äiti aloittaa työt 1.10., jonka jälkeen työtä on noin 40h / vko. Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan noin 1 vuosi.


Työtehtäviisi kuuluu lastenhoito, kaupassa käynti, ruuanlaitto, pyykinpesu sekä muut kevyet kotityöt.
Työaika on arkisin joko ma-pe 6h / päivä, tai ma-to 8h/ päivä.


Toivomme, että olet toimelias, vastuullinen ja lasten kanssa erinomaisesti toimeen tuleva persoona. Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta erityisesti pienten lasten hoitamisesta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi lasten parissa työskennellyt lähihoitaja tai muuten lastenhoidon rutiinilla hallitseva henkilö.
Työskennellessäsi yksin lapsiperheessä edellytämme lisäksi, että olet täysi-ikäinen, sinulla on puhdas rikostausta ja pystyt luovuttamaan meille kaksi referenssiä aiemmista työsuhteista.


Oman autoa et tarvitse, sillä perheen toinen auto on kotihoitajan käytettävissä. Toivomme kuitenkin, että omistat ajokortin ja omaat useamman vuoden ajokokemuksen, jotta satunnaiset koulukuljetukset ja kauppareissut sujuvat mukavasti.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Työ alkaa syyskuun alussa.


Lisätietoa tehtävästä antavat:
Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405
Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121